• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک مالاگا : با روش اسان در خانه

    طرز تهیه کیک مالاگا
    طرز تهیه کیک مالاگا با روش اسان

    طرز تهیه کیک مالاگا:

    مواد مورد نیاز:

    • 3 عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • نصف لیوان شیر
    • یک استکان روغن مایع
    • دو و نیم قاشق غذاخوری کاکائو
    • یک و نیم لیوان آرد
    • دو قاشق غذاخوری نشاسته
    • یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
    • یک پاکت وانیل شکری(نصف قاشق چایخوری)

    برای تهیه کرم:

    • 700 گرم شیر
    • یک و نیم قاشق غذاخوری آرد
    • دو قاشق غذاخوری نشاسته
    • یک لیوان شکر
    • یک عدد زرده تخم مرغ
    • یک قاشق کره
    • یک پاکت پودر کرم شانتی12 عدد موز
    • یک استکان شیر برای خیس کردن شیر

    مواد مورد نیاز گاناش:

    • یک قوطی خامه 200 گرمی
    • 150 گرم شکلات تلخ

    پسته یا گردو خرد شده برای تزئین

    طرز تهیه کیک مالاگا:

    ابتدا ‌شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود بعد روغن مایع و شیر را مخلوط کنید و همه مواد خشک را اضافه کنید و در خیلی کم در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. قالب پیرکس سایز بزرگ را چرب کنید و مایع کیک را داخل قالب ریخته و در فری که روی 170 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین حدود 20 دقیقه با کنترل بپزید و پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.
    وقتی کیک را داخل فر گذاشتید کرم را آماده کنید به غیر از کره و کرم شانتی همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید وقتی جوشید و قوام گرفت از روی حرارت برداشته و یک قاشق کره مخلوط کنید و روی کرم را با پلاستیک بپوشانید تا رویه نبندد و بگذارید تا سرد شود.


    وقتی کیک سرد شد با یک استکان شیر سرد کیک را خیس کنید.
    پودر کرم شانتی را روی کرم اضافه کرده و 3_4 دقیقه با دور تند همزن بزنید. و یکدست روی کیک پخش کنید.


    و مانند ویدئو موزها را روی کیک بچینید.
    برای گاناش خامه را گرم کنید وقتی به نقطه جوش رسید از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود 5 دقیقه صبر کنید و بعد سس شکلاتی را روی موزها بریزید. و با پسته خرد شده و شکلات آب شده تزئین کنید و حداقل 2_3 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و سرو کنید.
    نوش جان

    About The Author