طرز تهیه نان مغزدار

طرز تهیه نان مغزدار به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی نان
طرز تهیه نان مغزدار

طرز تهیه نان مغزدار:

مواد خمیر:

  • دو عدد تخم مرغ (یکی از زرده‌ها برای رومال)
  • یک قاشق غذاخوری شکر (20گرم)
  • یک قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری(10گرم)
  • یک لیوان شیر ولرم (200 میلی)
  • 4 لیوان آرد (480 گرم)
  • یک قاشق مرباخوری نمک( 8 گرم)
  • 70 گرم کره نرم شده

مواد میانی:

  • 4 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 200 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • یک عدد پیاز
  • دو عدد فلفل سبز
  • یک عدد گوجه فرنگی
  • دو حبه سیر
  • نمک فلفل سیاه پودر فلفل قرمز
  • برای روی نان:
  • زرده تخم مرغ باضافه یک قاشق شیر
  • کنجد سیاه‌ دانه جعفری

طرز تهیه نان مغزدار:

برای تهیه خمیر تخم مرغ شکر شیر خمیر مایه را مخلوط می کنیم آرد و نمک را هم اضافه کرده و وقتی خمیر کمی جمع شد کره را مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. روی خمیر را پوشانده و 40 دقیقه استراحت می دهیم.
پیاز و سیر و فلفل را خرد می کنیم و با روغن مایع کمی تفت می دهیم. کمی که سبک شد گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم پوست گوجه فرنگی را گرفته و خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم . نمک و ادویه را هم اضافه کرده و تا کشیده شدن آب گوجه خوب تفت می دهیم.


خمیر را دو قسمت کرده و هر کدام را به اندازه قالب باز می کنیم قالب را با کره چرب می کنیم . یکی از خمیر ها را داخل تابه انداخته و مواد گوشتی را رویش می ریزیم و با خمیر ذگدیگر روی مواد گوشتی را پوشانده و کناره ها را محکم می کنیم و شکل می دهیم. رومال زده و روی نان کنجد سیاه‌دانه و جعفری پاشیده و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان می پزیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image