طرز تهیه قرابیه براونی

طرز تهیه قرابیه براونی کرمدار در خانه به روش اسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه قرابیه براونی

طرز تهیه قرابیه براونی کرمدار:

مواد مورد نیاز:

  • 125 گرم کره
  • یک استکان روغن مایع
  • یک استکان پودر شکر
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذا خوری)
  • سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • یک پاکت وانیل(نصف قاشق چایخوری)
  • سه لیوان آرد

مواد شربت:

  • یک و نیم لیوان شکر
  • دو لیوان آب
  • یک برش لیمو

مواد گاناش:

  • 100 گرم خامه
  • 200 گرم شکلات(تلخ یا شیری)
  • یک قاشق غذاخوری کرم فندقی
  • یک قاشق مرباخوری عسل

طرز تهیه قرابیه براونی کرمدار:

ابتدا شربت را آماده کنید شکر و آب و لیمو را 5 دقیقه جوشانده و بگذارید تا سرد شود.
کره روغن مایع پودر شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم بعد کاکائو را هم اضافه می کنیم پکینگ پودر وانیل و آرد را هم به مواد اضافه می کنیم آرد را به تدریج اضافه کنید به اندازه گردو از مواد برداشته و گرد کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید و در فری که روی 175 درجه گرم شده 20_25 دقیقه با کنترل بپزید.


20 دقیقه بعد از در آوردن از فر شیرینی ها را داخل شربت سرد شده بزنید و خارج کنید.
برای گاناش خامه را گرم کنید وقتی به نقطه جوش رسید از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود عسل و کرم فندقی را هم مخلوط کنید بعد از سرد شدن داخل قیف ماسوله دار ریخته و روی قرابیه ها بریزید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image