طرز تهیه باقلوا مثلثی

طرز تهیه باقلوا مثلثی به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه باقلوا مثلثی

طرز تهیه باقلوا مثلثی :

مواد مورد نیاز:

  • یک بسته یوفکای باقلوا(700گرمی)
  • 200 گرم کره
  • یک استکان روغن مایع
  • گردوی خرد شده(پسته یا فندق)
  • مواد شربت:
  • 4/5 لیوان شکر
  • 5 لیوان آب
  • یک برش لیمو

طرز تهیه باقلوا مثلثی :

ابتدا شربت را آماده می کنیم شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم وقتی به جوش آمد یک برش لیمو اضافه کرده و 20_25 دقیقه با حرارت کم جوشانده و از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا کامل سرد شود.
کره را آب کرده و یک استکان روغن مایع اضافه می کنیم.


یک ورق یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و با مخلوط کره و روغن مایع خوب چرب می کنیم و یوفکای بعدی را رویش قرار داده و دوباره چرب می کنیم تا چهار لایه این کار را تکرار می کنیم.


بقیه یوفکاها را هم به این ترتیب چهار تا چهار تا روی هم قرار می دهیم و وسطشان را چرب می کنیم. به عرض 3_4سانت برش زده و گوشه هر برش گردو قرار داده و مانند ویدئو مثلثی تا می زنیم و در سینی فر می چینیم. و دوباره روی باقلوا ها را چرب می کنیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا کامل طلایی شدن روی باقلوا ها می پزیم. بعد از در آوردن از فر شربت سرد را روی باقلوای داغ میریزیم و 2_3ساعت زمان می دهیم تا شربت جذب باقلواها شود.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image