شیرینی موم عسل : طرز تهیه با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی موم عسل

طرز تهیه شیرینی موم عسل:

مواد مورد نیاز:

  • 4/5 لیوان دسته دار فرانسه هست.
  • استکان 125 میلی که نصف لیوان دسته‌دار فرانسه هست.
  • 125 گرم کره
  • یک لیوان روغن مایع
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک لیوان ایرمیک (آرد سمولینا)
  • یک استکان ماست
  • یک قاشق غذاخوری سرکه
  • یک پاکت وانیل شکری (نصف قاشق چایخور)
  • نصف پاکت پکینگ پودر (نصف قاشق غذاخوری)
  • سه و نیم لیوان آرد
  • یک قاشق مرباخوری دارچین
  • یک استکان گردوی خرد شده

مواد مورد نیاز برای شربت:

  • سه لیوان شکر
  • سه و نیم لیوان آب
  • یک برش لیمو

طرز تهیه شیرینی موم عسل :

ابتدا مواد شکر و آب و لیمو را مخلوط کرده و 15 دقیقه جوشانده و می گذاریم تا ولرم شود.
همه مواد به غیر از دارچین و گردو را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. یک چهارم خمیر را جدا کرده و دارچین و گردو مخلوط می کنیم.


مانند ویدئو شیرینی ها را با موچین تمیز شکل می دهیم و در سینی فر بدون چرب کردن می چینیم و در فری که روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی می پزیم. بعد از در آوردن از فر شربت ولرم را روی شیرینی داغ می ریزیم و یک ساعت زمان می دهیم تا شربت جذب شود و گهگاهی شیرینی ها را پشت و رو می کنیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image