کیک برنجی

کیک برنجی خانگی : طرز تهیه با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک برنجی خانگی

طرز تهیه کیک برنجی خانگی:

مواد مورد نیاز:

  • تخم مرغ ٣ عدد
  • شكر يك پ(میتونین یک ونیم پ هم استفاده کنین)
  • آرد سفيد يك پ
  • آرد برنج يك پ
  • روغن ۳/۴پ
  • شیر ۳/۴ پ
  • وانيل۱/۴ ق چ
  • بكينگ پودر يك ق غ
  • پودر كاكائو دو ق غ (به دلخواه)

طرز تهیه کیک برنجی:

تخم مرغ و وانيل رو با دور كند همزن كمي زده و بعد شكر رو اضافه و دو سه دقیقه هم ميزنيم وبعد شير و روغن رو ريخته و دوباره هم زده تا يكدست بشه
و بعد هر دو آرد و بكينگ پودر رو سه بار الك كرده و به تدريج به مايع اضافه و با لیسک هم ميزنيم
مايع رو نصف كرده و پودر كاكائو رو به یکی اضافه و بعد قالب رو چرب و ارد پاشي كرده و اول مايع ساده وبعد کاکاعو رو وسط ساده ريخته و در فر از قبل گرم شده و طبقه وسط با ١٨٠ درجه به مدت ۴۰تا۵۰ دقيقه قرار ميديم.
نوش جون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image