پاستای شکم پر

پاستای شکم پر : طرز تهیه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه پاستای شکم پر

طرز تهیه پاستای شکم پر:

مواد مورد نیاز:

  • فیله مرغ پخته شده و خورد شده
  • سیب زمینی آپز و نگینی شده
  • خیار شور خورد شده
  • پیازچه و جعفری خورد شده
  • فلفل دلمه ای خورد شده
  • ذرت
  • سس مایونز
  • نمک و فلفل و پودر آویشن

طرز تهیه پاستای شکم پر:

همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و پودر آویشن و به سس اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
من از جامبو مدل ( سدانو ) استفاده کردم و ده دقیقه تو آب و نمک جوشاندم بعد آب کشی کردم کمی که آبش رفت بهش روغن زیتون زدم و گذاشتم یک ساعتی مونده ، بعد از یک ساعت داخلش و با مواد پر کردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image