لازانیا با سس جنوبی

لازانیا با سس جنوبی : طرز تهیه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه لازانیا با سس جنوبی

طرز تهیه لازانیا با سس جنوبی:

مواد مورد نیاز:

  • قارچ : 1 بسته کوچک
  • خامه : 100 گرم
  • دال عدس خیس شده :400 گرم
  • سس فلفل تند : 1 ق غ
  • پیاز : 1 عدد
  • گشنیز: 20 شاخه
  • سس بشامل :نیم لیتر
  • پنیر پیتزا : به مقدار لازم
  • لازانیای پیش پخت :1 بسته

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز .
حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند.


حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم . در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم . اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند.
شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم .


در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم.

لازانیا با سس جنوبی شما آماده است!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image