پادیشاه سارماسی : طرز تهیه دسر با روش آسان

آموزش آشپزی دسر
طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی:

مواد مورد نیاز:

  • شير : ٤ ليوان
  • شكر : ٥ قاشق غذا خوری
  • پودر كاكائو : ٢ قاشق غذا خوری
  • آرد معمولى : ٣ قاشق غذا خوری سر پر (تقریبا ۱ لیوان سرخالی)

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی:

همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك قاشق چای خوری وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه.

خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد . توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد . بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه.بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد . به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد.به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد.دسر پادیشاه سارماسی شما آماده است!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image