وافل کلاسیک

وافل کلاسیک : طرز تهیه با روش آسان

آموزش آشپزی دسر
وافل کلاسیک طرز تهیه

طرز تهیه وافل کلاسیک:

مواد مورد نیاز:

  • آرد ۲پیمانه
  • نمک ۱ق چ
  • بکینگ پودر ۴ق چ
  • شکر ۲ق غ
  • تخم مرغ ۲عدد
  • شیر گرم ۱و½پ
  • کره آب شده ⅓پ
  • وانیل ¼ق چ

طرز تهیه وافل کلاسیک:

تو یه کاسه آرد و نمک و بکینگ پودرو مخلوط کنید.
تو یه کاسه جدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو هم بزنید تا کمی سبک بشه شیر و کره رو اضافه کنید و در آخر مواد خشک رو اضافه و مخلوط کنید.
ربع ساعتی مایه بمونه استراحت کنه.
دستگاه یا تابه مخصوص رو خوب داغ کنید و از مایه توش بریزید. من که رو گاز بود با حرارت ملایم هر طرفش تقریبا دو سه دقیقه طول کشید.

وافل شما اماده است!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image