سوپ شیر مجلسی

سوپ شیر مجلسی : طرز تهیه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی
طرز تهیه سوپ شیر مجلسی

طرز تهیه سوپ شیر مجلسی:

مواد مورد نیاز:

  • کره۲۵گرم
  • آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه)
  • شیر ۲ونیم لیوان
  • جوپرک ۸۰گرم
  • آرد سفید ۱ق غ
  • خامه صبحانه ۲ق غ
  • هویج رنده شده ۱عدد متوسط(هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده)
  • نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
  • جعفری تازه ولیموترش برای سرو

طرز تهیه سوپ شیر مجلسی

کره را داخل قابلمه ذوب کرده ،قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آبش کشیده شه. آرد رو بهش اضافه کنید ، خوب تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه . و آب مرغ رو کم کم اضافه و خوب هم بزنید تا آرد باز شه .

هویج و جو پرک و شیر هم دمای مواد رو بهش اضافه ،فلفل سیاه هم بزنید و بزارید با حرارت کم بپزه و جو پرک کاملا باز بشه و بافت کرم مانند بگیره. (درقابلمه را نبندید نیمه باز باشه) بعد از اضافه کردن جو گاهی هم بزنید ته نگیره. در آخر خامه را با چند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید. در آخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنید با مقداری جعفری تازه خرد شده و لیمو ترش تازه سرو کنید.


نکات


حتما شیر را بجوشونید و بعد به سوپ اضافه کنید و گرنه میبره
اگه سوپ شیر را با آبلیمو دوست دارید موقع سرو بهش اضافه کنید چون آبلیمو باعث بریده شدن شیر میشه
از شیر محلی استفاده کنید نه پاستوریزه، خیلی خوشمزه تره
جعفری خردشده عطر خیلی خوبی بهش میده موقع پخت کمی اضافه کنید خیلی خوب میشه
به جای جو پرک میتونید جو پوست کنده بریزید ولی قبلش حتما خیس کنید
مقدار هویج و قارچ بستگی به سلیقه خودتون داره
من داخل سوپ آب مرغ ریختم و چون آب مرغم نمک داشت نمک اضافه نکردم، داخل سوپ سینه مرغ پخته ریش ریش شده هم میریزن که اونم خیلی خوشمزه میشه فقط خیلی زیاد نباشه
فلفل سیاه رو حتما به مقدار زیاد بریزید طعم فوق العاده ای به سوپ میده
خامه قابل حذفه ولی من با خامه بیشتر میپسندم .خامه بایدهم دمای محیط باشه.
اگر آب مرغ نداشتید میتونید عصاره مرغ بریزید ولی با آب مرغ خیلی خوشمزه تره. آب مرغی که برای این سوپ تهیه میکنید زردچوبه نداشته باشه چون در رنگ نهایی سوپ تاثیر میزاره
اگر موقع سوپ بیش از حد غلیظ شد با شیر یا آب مرغ رقیق کنید
بعد از اضافه کردن خامه سوپ اصلا نباید بجوشه و گرنه خامه میبره
موقع سرو با کمی جعفری تازه تزیین کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image